top of page

Norm pro Kinfolk

Dánské studio Norm architects vytvořilo v roce 2016 nový pracovní prostor pro magazín Konfolk v centru Copenhagenu. Ale jeho nadčasovost a naprostá harmonie stojí za zmínku i po dvou letech.

Cílem bylo vytvořit prostor pro setkávání přátel a klientů, kde bude snadné sdílet myšlenky a nápady, které bude uklidňující a inspirativní zároveň.

Paleta materiálů a barev je v naprostoro neutrálních a přírodních tónech. Každý barevný tón, či každý materiál byly vybírány s ohromující pečlivostí přesně tak, aby ve výsledku vytvořily prostor, kde se vždy budete cítít příjemně.

Parádní ukázkou můžou být použité barevné omítky v naprosto neutrálních odstínech, ale takových, co vytvářejí výborný podklad co jenom podrthuje to co se odehrává v popředí.

Prostor je rozdělen do třech částí. Prvním z nich je galerie neb Kinfolk poprvé v roce 2016 mimo jiných aktivit zařadil také výstavu a pokračuje v tom. Druhým z nich je prostor pro setkávání, kterému vévodí sofa barvy skořice a třetí část je část pracovní, kde je naprosto parádně vidět, že i ošemetné téma dřevo na podlaze a dřevo na nábytku může dopadnout dobře, když víte co děláte.

Pokud Vám na fotkách padl do oka nějaký ten kus nábytku tak ho s největší pravděpodobností najdete u jedné z těchto značek Menu, Vitra či Muuto, které rozhodně stojí za to navštívit i jenom pro inspiraci.

foto: www. dezeen.com

bottom of page